Bellman & Partners förmedlar 4 500 kvm i Ystad

En större industrifastighet om ca 4 500 kvm produktions- och lagerlokaler har förmedlats av  Bellman & Partners. Fastigheten förvärvades av en privat fastighetsaktör och ca 70 % av lokalerna är vakanta. Säljaren fortsätter som hyresgäst i en del av lokalerna.

KVD skapar ny etablering i Skåne

Kvdbil som är Sveriges största bilförmedlare har hyrt en anläggning i Svedala, Skåne, som har ett strategisk läge nära Malmö Airport. Bellman & Partners förmedlade anläggningen åt Cormac som är ett fastighetsbolag med lokal förankring i Skåne.

Riddermark Bil skall öppna i Nacka

Trophi hyr ut ca 1 500 kvm försäljningslokaler i Lännersta till Riddermark Bil. Det blir den åttonde bilanläggningen. Bellman & Partners förmedlade lokalen.

Svenska Hus växer i Bromma

Svenska Hus utökar sitt fastighetsbestånd i Ulvsunda, Bromma. Industrifastigheten om ca 2 000 kvm har adress Ranhammarsvägen 25. Bellman & Partners förmedlade fastigheten i bolagsform åt en lokal fastighetsägare som tidigare bedrev sin verksamhet lokalerna.

Läs mer på Fastighetssverige>>

Clear Channel hyr 2 700 kvm i Länna

Clear Channel har tecknat hyresavtal för lager- och kontorslokaler om ca 2 700 kvm i Länna. Bellman & Partners förmedlade lokalerna åt en lokal fastighetsägare.

PEFAB hyr ut 1 600 kvm till skola i Älvsjö

PEFAB har tecknat ett 15-årsavtal med TS Gymnasiet på Varuvägen 9 i Älvsjö. Kontorslokalerna har byggts om till skollokaler och inflyttning sker 1 juni 2017. Bellman & Partners förmedlade lokalerna.

Kunskapsskolans HK hyr 900 kvm i Hammarby Sjöstad

Kunskapsskolan flyttar under Q2-2017 till nya kontorslokaler på Hammarby Fabriksväg 23 i Hammarby Sjöstad. Lokalerna med vidsträckt utsikt har totalrenoverats av fastighetsägaren PEFAB och lokalerna förmedlades av Bellman & Partners.