BellmanLantz förmedlar 11 000 kvm till Telecity Group, Swarco och NetOnNet

Fastighetskonsulten BellmanLantz har förmedlat ett antal stora lokaler under hösten 2008. Nu senast till TeleCity Group, Swarco och NetOnNet som tecknat hyresavtal i Sköndal, Farsta respektive Slagsta Gate.

 

TeleCity Group, som specialiserar sig på att designa, bygga och administrera kommunikationsintensiva och säkra datacenter, har hyrt 5 000 kvm på Kvastvägen i Sköndal. Uppdragsgivare är W-Invest Fastigheter AB och hyresavtalet löper på 15 år.

 

Swarco är totalentreprenör för utveckling och installation samt drift och underhåll av trafik- och parkeringssystem, bl.a. i Södra Länken. Swarco hyr 1 500 kvm lager/kontor på Pepparvägen i Farsta. Hyresavtalet löper på 5 år och uppdragsgivare är även i detta fall W-Invest Fastigheter AB.

 

NetOnNet, en av landets största Internetbutiker av data och elektronik, hyr 4 500 kvm i nyomdanade Slagsta Gate, Botkyrka, där man i dagarna öppnar en lagershop. Hyresavtalet löper på 10 år och uppdragsgivare är Kungsleden AB.

 

För mer information:

Håkan Lantz, 08-545 290 42

Johan Bellman, 08-545 290 44

 

BellmanLantz är ett fastighetskonsultföretag med fokus på rådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige. Bolaget startades 2004 och sysselsätter idag fem personer.