BellmanLantz förmedlar 13 000 kvm till Ibusiness och Bonver Videodata

Fastighetskonsulten BellmanLantz har förmedlat ett antal stora lokaler under de senaste månaderna. Nu senast till snabbväxande Ibusiness och Bonver Videodata som bestämt sig för att hyra lokaler i Frihamnen respektive Rosersberg.

 

iBusiness som arbetar med digitalisera fakturor och dokument åt företag (utskrift, skanning och elektronisk attest) har hyrt ca 5 300 kvadratmeter kontor i Magasin 3, Stockholms Frihamn i Tullverkets tidigare lokaler. Uppdragsgivaren AMF Pension Fastigheter löser genom detta Tullverkets hyreskontrakt med fastighetsägaren Stockholms Hamn.

 

Bonver Videodata AB är en ledande distributör av video och dvd-filmer med huvudkontor på Lidingö. Expanderande Bonver har tecknat hyresavtal med Fastighets AB Brostaden om ca 8 000 kvadratmeter lager i Rosersberg.

– Det är bra tryck på uthyrningsmarknaden just nu, särskilt efterfrågas logistik- och kombilokaler och det börjar bli ont om bra objekt i Stockholmsområdet. De här affärerna är skolexempel av vad kunniga fastighetsägare och hyresgäster som agerar snabbt kan åstadkomma, säger Håkan Lantz på BellmanLantz.

 

– Vi behövde plötsligt större lokaler för vår explosiva tillväxt. BellmanLantz kunde snabbt erbjuda en mycket bra lösning för oss. Kraven på logistik, flexibilitet och standard uppfylldes väl. Med denna mycket vackra (och mycket effektiva) lokal i det spännande frihamnsområdet kommer vi med glädje segla in i framtiden, säger vd Jan Berggren, på Ibusiness AB.

 

För mer information:

Håkan Lantz, BellmanLantz, 08-54529042

Jan Berggren, Vd på Ibusiness, 070-20 11 00

 

BellmanLantz är ett fastighetskonsultföretag med fokus på rådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige. Bolaget startades 2004 och sysselsätter idag fem personer.

 

Läs artikeln på Fastighetsvärlden >>