BellmanLantz förmedlar 14 000 kvm Luthman Scandinavia, Brödernas Bageri och Teletec Connect

Fastighetskonsulten BellmanLantz har förmedlat ett antal stora lokaler under hösten 2009. Nu senast till bl a Luthman Scandinavia, Brödernas och Teletec som tecknat hyresavtal i Haninge, Järfälla respektive Årsta Park.

 

Luthman Scandinavia, den ledande grossisten i norden inom musikinstrument och professionell ljudutrustning, har hyrt 6 300 kvm lager på Hantverkarvägen 31 i Haninge. Uppdragsgivare är Sagax och hyresavtalet löper på 5 år. Brödernas Family Bageri, expanderar och har lyckats med hembageriets känsla för utseende och smak.

 

Brödernas hyr 6 300 kvm lager på Åkervägen 3 i Järfälla. Hyresavtalet löper på 15 år och uppdragsgivare är en privat fastighetsägare.

 

Teletec Connect är en av Skandinaviens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för bl a inbrottslarm och kameraövervakning, hyr ca 1 400 kvm kontor och lager på Ostmästargränd 8 i Årsta Park, Stockholm. Hyresavtalet löper på 5 år och uppdragsgivare är DK Properties.

 

Expansionbehov hos hyresgästerna har resulterat i nya hyresavtal.

 

För mer information:

Håkan Lantz, 08-545 290 42

Johan Bellman, 08-545 290 44

 

BellmanLantz är ett fastighetskonsultföretag med fokus på rådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige. Bolaget startades 2004 och sysselsätter idag fem personer.