BellmanLantz förmedlar 5 600 kvm i Älvsjö

Fastighetskonsulten BellmanLantz har förmedlat en logistiklokal omfattande 5 600 kvm till Wiwood AB på Varuvägen 16 i Älvsjö Industriområde.

 

Wiwood är specialiserat på import och distribution av träbaserade skivmaterial till den svenska träarbetande industrin samt bygg- och golvbranschen. Huvudlager och kontor är beläget i Vittsjö i Skåne. Den nya etableringen i Älvsjö kommer att förstärka företagets position i Stockholm och norra Sverige. Hyreskontraktet löper på fem år och fastigheten är nu fullt uthyrd. Fastighetsägare och uppdragsgivare är Stockholms Stad.

– Vi har letat efter en sådan här anläggning i flera år och tittat på åtskilliga objekt men det här blev en verklig fullträff. Älvsjö ligger strategiskt i södra Stockholm med närhet till dom stora lederna och lokalerna passar oss perfekt, säger Calevi Hämälainen, Styrelseorförande på Wiwood AB.

 

– Att det är stor efterfrågan på lager och logistiklokaler i Storstockholm har vi konstaterat tidigare. Enligt våra analyser är nu de flesta större lager- och logistikanläggningarna i regionen fullt uthyrda, säger Håkan Lantz på BellmanLantz.

 

För mer information:

Håkan Lantz, BellmanLantz, 08-545 290 42

Calevi Hämäläinen, Styrelseordförande på Wiwood AB, 0451-235 19

 

BellmanLantz är ett fastighetskonsultföretag med fokus på rådgivning och förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i Sverige. Bolaget startades 2004 och sysselsätter idag fem personer.